Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастикаНай-успелият ни футболист

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастикаНай-успелият ни футболист
Коментари Харесай

Стоичков към златните ни момичета: Покажете на целия свят във Варна, че една малка България е номер едно в света

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастика

Най-успелият ни футболист и максимален дипломат на България в света - Христо Стоичков, направи прочувствено послание към състезателките от националния тим по художествена гимнастика. Поводът е идното европейско състезание в Двореца на културата и спорта във Варна от 9-и до 13-и юни. 

Златни девойки, чакам доста триумфи от вас, аз не се колебая във вашите благоприятни условия, тъй като вие сте го посочили не веднъж и два пъти, само че на това европейско във Варна, желая да покажете на целия свят какво ги чака на Олимпиадата. Аз го знам, постоянно медали за България. На всички вас искам доста здраве, доста благополучие, слушайте заветите на вашите треньорки, тъй като те също са част от вашия състезателен живот. Така че от бате Ицо една огромна прегръдка и единствено триумф. Покажете на целия свят, че една дребна страна, една дребна България е и ще бъде номер едно на света. Успех ви искам, златни девойки, довиждане, довиждане, съобщи Христо Стоичков.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР